Op al onze aanbiedingen zijn de navolgende leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing.

1.Prijzen bij de wijnen zijn per fles. Bestellingen kunnen geplaatst worden vanaf 1 fles, u hoeft geen volledige doos af te nemen. Prijzen van proefpakketten zijn per doos.

2.Alle prijzen van de wijnen en producten op de website zijn in Euro en inclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

3.Voor transportkosten binnen Nederland brengt wijnbasket.nl € 5,95 (inclusief BTW) in rekening, indien het totaalbedrag van de bestelling onder de € 50,00 (inclusief BTW) ligt (exclusief aanbiedingen weergeven op onze website). Voor alle bestellingen boven de € 50,00 (inclusief BTW) worden geen bezorgkosten in rekening gebracht. Bestellingen van boven de € 50,00, in combinatie met een kortingsactie, waar door de korting het bedrag onder de € 50,00 komt, worden wel gratis verzonden.

4.Bezorging buiten Nederland geschiedt alleen in overleg. Bent u na het openen van de eerste fles niet tevreden, dan kunt u ons bellen en zoeken wij samen naar een oplossing. Wij nemen de bestelde doos terug met maximaal 1 ontbrekende fles en het betaalde bedrag krijgt u vergoedt in een tegoedbon voor onze website.

5.Alle aanbiedingen van wijnbasket.nl zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de wijn. Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, wordt er contact met u opgenomen en u eventueel een alternatief aangeboden.

6.wijnbasket.nl heeft het recht om prijzen te wijzigen en om eventuele typefouten te corrigeren. Wanneer u hierdoor zou worden benadeeld, wordt u middels e-mail op de hoogte gesteld. U heeft dan het recht uw bestelling te annuleren.

7.Wanneer u een bestelling plaatst, worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden. De Wet Persoonsregistratie is hierop van toepassing.

8.De levertijd is afhankelijk van voorraad, gemiddeld 5 werkdagen. Spoedzendingen in overleg.

9.Met de prijzen op aanvraag wordt u door ons zo spoedig mogelijk in kennis gesteld. De aanvraag kunt u doen via de contactpagina. De wijn wordt pas geleverd na uw akkoord met de aan u doorgegeven prijs.

10.wijnbasket.nl is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

11.Bij breukschade en/of vermissing adviseren wij u dit direct aan ons te melden en de vrachtbrief onder voorbehoud en met vermelding van de schade te tekenen. Ter voorkoming van onnodige kosten en transporten kunt u de zending wel aannemen; de gebroken en/of vermiste flessen zullen na ontvangst van uw bericht geremplaceerd of vergoed worden.

12.Afbeeldingen van flessen, etiketten of jaartallen op etiketten kunnen afwijken.

13.U ontvangt per e-mail een opdrachtbevestiging direct na bestelling van de wijn.

14.Betalingen geschieden via iDeal. Alleen in overleg en na goedkeuring van wijnbasket.nl kan dit afwijken.

15.Alle te maken gerechtelijke en buitengerechtelijke gemaakte kosten komen voor rekening van de tegenpartij. Deze kosten bedragen tenminste 15% van het voor de wederpartij verschuldigde bedrag, met inbegrip van voornoemde rente.

Zonder volledige betaling zal de koper nimmer het eigendom verkrijgen van de door ons aan hem geleverde goederen, doch blijven.