Bru

Er is water en water! Omdat het water dat u drinkt even belangrijk is als de lucht die u inademt, is het essentieel om een mineraalwater te kiezen dat puur en kwalitatief is.

Het keurmerk ‘natuurlijk mineraalwater’ wordt niet aan een ieder gegeven. Het is een titel die men moet verdienen. Hij wordt toegekend door het Ministerie van Volksgezondheid op advies van de Hoge Gezondheidsraad of de Koninklijke Academie voor Geneeskunde.

Omdat het water van Bru licht en zacht is, laat het gerechten en wijnen beter tot hun recht komen zonder echter de smaakherinnering te veranderen. Het vergemakkelijkt ook de overgang tussen verschillende smaken en wijnen.

De delicate bubbels van bruisend Bru en het sterke karakter van niet-bruisend Bru

Dankzij zijn lichte sprankeling beantwoordt Bru perfect aan de eisen van de hoogste gastronomie. Een water dat te hard bruist, hindert de neus en het verhemelte. Een water dat te weinig bruist, kan dan weer frisheid missen. Een discrete verfrissing is ideaal om de smaakpapillen te openen en bij ieder slokje de smaken te onthullen die uw gerecht rijk zijn.

Niet-bruisend Bru heeft allesbehalve een gebrek aan karakter. Zijn natuurlijke uitbundigheid vindt bij elke schotel een perfect evenwicht. Zijn elegantie, bittere smaak en verfijning zijn zonder meer een verrijking voor uw gerechten.

Bru werd erkend als ‘natuurlijk mineraalwater’ omdat het voldoet aan de volgende strenge vereisten:
– Het water komt 100% uit de ondergrond en is van zuivere oorsprong.
– De bron is beschermd tegen elk risico op vervuiling en besmetting.
– De minerale samenstelling van het water is stabiel in de tijd.
– Het natuurlijk mineraalwater ondergaat geen enkele chemische of microbiologische behandeling.
– Het natuurlijk mineraalwater kan als enige aanspraak maken op heilzame effecten voor de gezondheid.

Geïnteresseerd in Bru? Vraag het aan via info@wijnbasket.nl.