IMG_0081Wij bieden een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment van wijn- en waterglazen van uiteenlopende fabrikanten aan. Bekende merken zijn o.a. Chef & Sommelier,  Royal Leerdam, F&D en Stölzle. Laat u informeren over de verschillende soorten glazen en laat u verbazen hoe sterk sommige glazen zijn, zonder dat het ten koste gaat van de vorm.

Benieuwd naar de verschillende glazen? Wij presenteren u graag ons glaswerk bij u op locatie en laten u ervaren waarom de verschillen zo groot kunnen zijn. Proeven is ervaren, waarom we het glaswerk graag aan u presenteren in combinatie met wijn.

 

 

 

Weet u waarom glaswerk zo belangrijk is voor een wijn? Goede wijn behoeft een krans en een kans om zich optimaal te presenteren. Die kans krijgt hij alleen in een goed glas. Voor de aanschaf van een goed wijnglas geldt daarom maar één criterium: functionaliteit.

Natuurlijk komen daar nog een aantal punten bij, zoals de temperatuur van de wijn, de helderheid van het glas en niet te vergeten de hoeveelheid wijn in het glas. Het oog wil echter ook wat, dus moet het glas helder en vooral neutraal van kleur zijn, zodat de kleur en helderheid van wijn goed beoordeeld kunnen worden.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.