skip to Main Content
Bij ons al vanaf 50,- gratis verzending in heel Nederland!
Aanbiedingen Week 20 – Kiwi Cuvée

Beste levensgenieter,

Deze week hebben we de wijnen van Kiwi Cuvée voor u in de aanbieding. De Kiwi Cuvée wijnserie is een bijzondere selectie kwaliteitswijnen die met een knipoog naar Nieuw-Zeeland afkomstig zijn van diverse wijngaarden in Frankrijk. De druiven voor de Kiwi Cuvée wijnen worden speciaal geselecteerd. Kwaliteit en prijs staan hierbij hoog in het vaandel.

Het wijnhuis produceert drie cepage wijnen, waaronder een stuivende en frisse Sauvignon Blanc zoals een echte Sauvignon moet zijn, een volle en fruitige Chardonnay en een heerlijke, elegante en complexe Pinot Noir.

Kiwi Cuvée Sauvignon Blanc

Een soepele Sauvignon Blanc uit Frankrijk. Met een heldere citroenkleur. De wijn doet iets denken aan de Nieuw Zeelandse Sauvignons: naast smaken van kruisbessen, groene appels, meloen en ietsje mineralen, ook rijk aan tropisch fruit. Met een opfrissend karakter.

 

 

 

Kiwi Cuvée Chardonnay

Franse fruitige Chardonnay. Met een heldere lichtgele kleur. Expressief geurend naar bloemen, noten, een botertje en aantrekkelijk tropisch fruit. Ook in de mond rond, zacht en volfruitig. Met een fijne frisheid en een iets filmend mondgevoel. Knappe prijs-kwaliteit.

 

 

 

Kiwi Cuvée Pinot Grigio

Frisse Italiaanse borrelwijn van Pinot Grigio. Helder van kleur. Sappige peer, citrus, iets mineralen en verfrissende zuren. Vriendelijke wijn.

 

 

 

 

 

Kiwi Cuvée Shiraz

Soepele Franse Shiraz met een heldere kleur. In de geur en smaak veel vers donker fruit (cassis, bramen). Ook met een snufje kruidigheid die de wijn pit geeft. De wijn is zacht en rond.

 

 

 

 

Kiwi Cuvée Pinot Noir

Herkenbare lichtgekleurde Franse Pinot Noir. De geur is gevuld met speels rood fruit van vooral kersen, maar ook wat bessen en aardbeien. In de smaak komt dit fruit weer terug, aangevuld met iets van zoete kruiden (vanille). Met toegankelijke tannines, fluwelig, maar ook met frisheid.

 

 

 

 

Kiwi Cuvée Cabernet Franc rosé

Een Franse borrelrosé. Gewoon plezierig drinken. De kleur is licht zalmroze. Het fruit dartelt in het glas rond: vooral frisse aalbessen en zachte framboosjes. Fruit, fris, spanning, balans. Een rosé die niet snel verveelt!

 

Back To Top