skip to Main Content
Bij ons al vanaf €50,- gratis verzending in heel Nederland!

Proef, ervaar & geniet!

Seizoenabonnement €45,- per kwartaal
Aan het begin van elk seizoen ontvangt u 6 flessen die geselecteerd zijn op dit jaargetijde. Ook feest- en speciale dagen in dit seizoen worden hierin meegenomen. Neem bijvoorbeeld de lente waar een goede wijn voor bij de asperges absoluut niet mag ontbreken, of de zomer we u graag een zomerse cocktail of lekkere wijn voor bij de barbecue verzorgen.

Naast de wijn ontvangt u voor iedere wijn een gedetailleerde smaakomschrijving en tips om de wijn te serveren bij hapjes of diner. Aan het begin van het seizoen krijgt u automatisch het pakket thuisbezorgd. Bij elke levering krijgt u een leuke kortingsactie. En voor uw verjaardag een leuk extraatje!

Maandabonnement €19,95
Elke maand twee flessen wijn thuis bezorgd, verzorgd naar uw voorkeur. Rood, wit of rosé, in combinatie met port of bubbels. Geef uw wensen door en wij zorgen dat u deze elke maand thuisbezorgd krijgt. Ook met dit abonnement krijgt u leuke kortingsacties.

Verjaardagsabonnement
Verras medewerkers, collega’s of vrienden elk jaar met een lekkere fles wijn. Geef ons de data van de verjaardagen door en u heeft er geen omkijken meer naar. Geef daarbij een prijsklasse en wij selecteren bij iedere verjaardag een passende wijn, welke bij de jarige thuisbezorgd wordt.

Back To Top