skip to Main Content
Bij ons al vanaf €50,- gratis verzending in heel Nederland!
Lava

Beste levensgenieter,

Zoals u wellicht weet verkopen wij meer dan alleen wijn. Voor de aankomende twee weken hebben we daarom een mooie aanbieding op één van onze serviescollecties. Wij bieden u namelijk 10% korting op de gehele Lava-collectie!

Een eenvoudig ontwerp, troebele patronen en een combinatie van een matte en glanzende afwerking kenmerken de Lava-collectie. Kathedraalgrijze tinten werden gecombineerd met zacht blauwe kleurvariaties om deze prachtige porseleinen serviescollectie tot stand te brengen. Omwille van de afwerking met een reactief glazuur, een techniek bewonderd om zijn verscheiden kleurpatronen, is elk stuk uniek in zijn soort.

De Lava collectie staat bekend om zijn uiterst strak ontwerp. Dit heeft het te danken aan de extreem vlakke onderzijde. Dankzij de ongeglazuurde matte onderkant was het mogelijk om de bodem van de items zo glad en strak mogelijk te maken. Bovendien zijn de items gemaakt van porselein, wat ervoor zorgt dat vocht niet geabsorbeerd kan worden. Alle items zijn dus vaatwasserbestendig.

Vergeet ook niet onze andere lopende aanbiedingen:

Misty Cove              Maison Sinnae
*Aanbieding is geldig van 14-10-2020 t/m 28-10-2020 | De korting is niet inwisselbaar op reeds geplaatste bestellingen. | Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.
Back To Top