Ga naar hoofdinhoud
Bij ons vanaf €75,- gratis verzending in heel Nederland!

WijnproeverijOok net dat beetje meer weten over wijn? Zelf kunnen bepalen welke wijn bij een gerecht hoort? Maar geen tijd of zin in een uitgebreide cursus? Organiseer dan eens een wijnproeverij!

Vrijgezellenfeest, vrijdagmiddagborrel op kantoor, vrienden, familie, clubgenoten….voor elke gelegenheid zijn er passende wijnen. En voor elke gelegenheid een passende locatie! Noordlaren, Emmen, IJsbrechtum, Sneek, of…

Wijn staat bijna altijd garant voor gezelligheid en genieten, daarom biedt wijnbasket.nl u graag de mogelijkheid gezellig wijn te proeven. Tijdens deze wijnproeverij maakt u kennis met verschillende wijnen uit diverse landen en leert u ze op de juiste manier proeven; zo kunt u stukje bij beetje uw eigen wijnvoorkeur bepalen. En naast het proeven en beoordelen komen ook de achtergronden van de wijnen, druiven, wijnhuizen en wijnlanden aan bod; wij zullen u er met plezier van alles over vertellen en laten ervaren.

Kortom, een wijnproeverij staat garant voor een leuke, smakelijke en gezellige kennismaking met de wijnwereld!

Een wijnproeverij is overal te organiseren. U geeft aan waar u de wijnproeverij wilt houden; gewoon lekker thuis, bij vrienden of familie of op een passende externe locatie. Ook de datum is in overleg met wijnbasket.nl te bepalen. Wijnproeverijen kunnen zeven dagen per week worden gehouden, in zowel de middag- als avonduren. Wij vragen minimaal 8 personen deelname per proeverij; een groep die u uiteraard zelf kunt samenstellen. Mocht u een grotere groep dan 15 personen in gedachten hebben, aarzel dan niet om ons te bellen.

Ontdek uw eigen favoriete druivenras in onze basisproeverij, vanaf €13,95
Wij selecteren voor u een aantal wijnen waarin de verschillen in druiven en hun specifieke smaak naar voren komen.

Proef & Geniet….vanaf €21,95
Geniet van een goed glas wijn met een bijpassend hapje. We serveren een aantal wijnen met hapjes en laten u ervaren hoe wijn en spijs elkaar kunnen aanvullen.

Liever een proeverij met bijvoorbeeld bubbels, wijnen uit Italië, wellicht met kaas of een volledig diner? Meer gasten aanwezig dan 15? Laat het ons weten en wij verzorgen u, geheel vrijblijvend, een passend voorstel. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

Back To Top